325991.jpg

A114 Fordeling af projekteringsydelser og -ansvar

Redaktør: Rasmus Ingomar Petersen
Sider: 74
Udgivelsesår: 2016
Udgiver: bips
ISBN
9788772937502
Varenummer: bipsa114
Levering: Lagervare. Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage
A114 - Fordeling af projekteringsydelser og ansvar ved leverance og montage af glasfacader og -tage. Anvisningen er et værktøj, der kan benyttes som grundlag for aftale om fordeling af projekteringsydelser mv. mellem rådgivere, systemleverandører og facadeentreprenører ved byggerier, hvor der indgår glasfacader og -tage.

Denne anvisning er et værktøj, der kan benyttes som grundlag for aftaler om fordeling af projekteringsydelser og -ansvar mv. mellem byggeriets aktører ved byggerier, hvori der indgår glasfacader og -tage.

Anvisningen omhandler de informationer, der skal tilvejebringes for at man kan udarbejde et projektmateriale, som komponenterne i glasfacaderne og -tagene kan produceres efter.

Anvisningen omhandler således ikke den projekteringsindsats der har med fremstilling, transport og montage at gøre (fx projekteringen af stilladser eller materiel til at transportere og montere facadeelementer) eller som har med planlægningen af udførelsen at gøre, med mindre disse emner har betydning for udformningen af glasfacaderne og -tagene.