BR18 - ringbind 5. udg.

BR18 - ringbind 5. udg.

Kategorier
Forfatter: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Udgave: 5. udgave, marts 2020
Udgivelsesår: 2018
Udgiver: Molio
ISBN
9788793925915
Varenummer: bcf20007
Levering: Lagervare. Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage
BR18 i ringbind
Fra 1. januar 2018 er BR18 det gældende bygningsreglement i Danmark.

Som for alle tidligere bygningsreglementer, vil der også for BR18 komme jævnlige opdateringer og nye tillæg. Dette kan give store udfordringer, hvis man ikke holder sig ordentligt orienteret.

Derfor tilbyder Molio, som de eneste i Danmark, BR18 i ringbindsform med et medfølgende abonnement, som sikrer, at du automatisk får tilsendt alle nye tillæg og opdateringer af Bygningsreglement 2018 til dit ringbind.

Gennem et abonnement på BR18 i ringbindsform er du derfor altid fuldt opdateret.

Selve abonnementet er gratis. Du betaler kun for de tillæg til BR18 og for de sammenskrivninger, du får tilsendt.

Ved hver ændring eller tillæg til reglementet, foretager Molio en sammenskrivning til BR18 med den oprindelige tekst. Det letter forståelsen og giver et godt overblik i det daglige arbejde med bygningsreglementet.

Det nye i BR18
Udover større strukturelle ændringer bliver det i BR18 lettere for brugerne at se, hvilke krav, der skal overholdes i det konkrete byggeri, og hvad hensigten med de enkelte bestemmelser er. Fx vil de tekniske kapitler blive afløst af individuelle vejledninger for specifikke emner. Her beskrives standardløsninger, som overholder reglerne og det gøres tydeligt, hvad der er kravtekst, og hvad der er vejledningstekst.

Derudover giver BR18 os vigtige præciseringer i forhold til dokumentation af såvel dagslysforhold i bygninger, som tilstrækkeligt udsyn til omgivelser.

Baggrund om BR18
Bygningsreglement 2018 er det kommende regelsæt for byggeri i Danmark. BR18 beskriver i detaljer, hvordan et byggeri skal udføres for at være håndværksmæssigt korrekt samt teknisk og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Et byggeri skal leve op til de bestemmelser, der var gældende på det tidspunkt byggeriet blev opført.

Ønsker du ikke abonnement på BR18 i ringbind, skriv det da venligst i kommentarfeltet.