BR18_2bind

BR18 Vejledninger 2. udg.

Forfatter: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Udgave: 2. udgave, november 2019
Udgivelsesår: 2018
Udgiver: Molio
ISBN
9788772939995
Varenummer: bcf19014
Levering: Lagervare. Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage
Med BR18 er der indført en ny struktur for opbygningen af bygningsreglementet.

BR18 er nu blevet emneopdelt og indeholder alene de gældende krav. Vejledningsteksterne, som vi kender dem, er taget ud af bygningsreglementet og bliver nu udarbejdet som supplerende vejledninger.

Vi har samlet disse supplerende vejledninger til BR18 i to sæt forskellige ringbind og med hver sin abonnementsordning. Her på siden kan du købe ringbindet BR18-vejledninger og et tilhørende abonnement. Her er alle BR18-vejledninger, der ikke vedrører brand, fx vejledninger til byggesagsbehandling, energiforbrug, elevatorer, fugt og vådrum og certificeringsordningen.

For at du nemt kan sammenholde vejledningerne med kravteksten, følger indholdet samme opbygning efter emner, som du kender fra BR18. Alle vejledninger er markeret, så du hurtigt kan se hvilket afsnit de supplerer.

Hvorfor et ringbind med abonnement? Hvis du allerede abonnerer på ringbindet BR18 så ved du, hvordan det fungerer. Et ringbind med tilhørende abonnement giver dig følgende fordele:

- Du får de samlede vejledninger til BR18 tilsendt i et ringbind
- Du sikrer dig, at du fremover automatisk får tilsendt alle nye vejledninger eller opdateringer af vejledninger, så dit ringbind altid er opdateret
- Du har altid hele samlingen af aktuelle vejledninger stående i ringbind ved siden af dit BR18.

Prisen er 800,- for de to ringbind med Brand-vejledninger (sælges kun som samlet sæt) og 700,- for de resterende vejledninger (sælges kun som samlet sæt). Køb alle fire vejledningsringbind til kun 1300,- samlet.