Building a Circular Future 3. udgave

Building a Circular Future

Kategorier
Sider: 268
Sprog: Engelsk
Udgave: 3. udgave, 2019
Udgivelsesår: 2016
Udgiver: GXN INNOVATION
ISBN
9788799867011
Varenummer: vtv19001
Levering: Lagervare. Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage
Bogen er resultatet af et étårigt udviklingssprojekt støttet af Miljøstyrelsens Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP) med titlen Byggeri i 7 dimensioner kredsløbsdesign i praksis . Indholdet er blevet udviklet gennem omfattende research, videndeling og workshops mellem 3XN Architects GXN Innovation (arkitekter), MT Højgaard (entreprenører), Kingo Karlsen (nedrivere), VIA University College (bygningskonstruktører), Vugge til Vugge Danmark (cirkulær økonomi) og henrik innovation (bygningsinnovation).

Bogen præsenterer resultater, case studies, baggrund og kontekst for projektet og består af tre hovedkapitler: Design for Adskillelse, Materialepas og Cirkulær Økonomi.

Bogen giver desuden 15 principper for Fremtidens Cirkulære Byggeri samt en gennemregnet business case, der dokumenterer, at en nedrivning, der i dag ville koste 16 millioner kroner i underskud i stedet kan blive til et overskud på 20 mio. kroner.

Bogen henvender sig fortrinsvis til byggebranchen, men store dele af bogen indeholder eksempler, tanker og beskrivelser, som alle med interesse i området kan få glæde af at læse. Bogen er på engelsk.