284154.jpg

Bygherrevejledning e-bog

Sider: 191
Udgivelsesår: 2008
Udgiver: Byggecentrum
ISBN
9788791769511
Varenummer: bcfbd800e
BV 08 gennemgår en byggeopgave fra de indledende faser til aflevering, ibrugtagning og evaluering af det færdige byggeri, og de enkelte dele er bygget op svarende til en byggesags normale tidsmæssige forløb. Vejledningen orienterer om regelsættet ved en offentlig byggeopgave. Ydermere orienterer den om, hvorle-des den offentlige bygherre bør varetage sin rolle, og videregiver en række erfaringer med byggeopgaver.


BV 08 giver således grundlaget for bygherrens samlede arbejde fra behovet for et byggeri viser sig til ibrugtagning og evaluering.

Bygherren afgør selv, i den enkelte sag, omfanget af eget arbejde og behovet for sagkyndig rådgivning.

BV 08 er udarbejdet efter forhandling med Rådet for Offentlige Bygherrer (ROB), hvor de ovennævnte fire bygherregrupper er repræsenteret.

Herudover har en række af byggeriets organisationer haft lejlighed til at bidrage med bemærkninger til vejledningen.
 

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog 
Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

Digitale rettigheder
Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 70 12 06 00.

Vælger du at betale din e-bog med kreditkort, modtager du dit link til download i din ordrebekræftelse. Har du derimod valgt at betale pr. faktura, modtager du dit link til download, når vi har registreret din indbetaling.