161382.jpg

Creating Hospitality Design

Sider: 224
Udgivelsesår: 2010
Udgiver: Braun
ISBN
9783037680391
Varenummer: udl10028
Levering: Lagervare. Forventet leveringstid inden for 5-12 hverdage

Før pris: 369,- ekskl. moms, nu kun 277,- ekskl. moms så længe laver haves

Hotel- og restaurantdesign er et arbejdsområde af stigende betydning for arkitekter og designere, i og med at antallet af sengepladser er stigende, og fordi et succesfuldt koncept skal lokke gæster til, vække deres følelser og sælge varen.
Denne bog præsenterer projekter fra indretningstegnestuen JOI-Design og sætter fokus på deres bruger- og værdiorienterede designfilosofi, der bl.a. går ud på at design ikke er et mål i sig selv, men snarere en integreret del af hotellets marketing-strategi, der oversætter forretningsmål til en rumlig form.
Bogen kigger også på hotelindustriens fremtid og bringer interviews med garvede rejsende og beslutningstagere.
Engelsk og tysk paralleltekst.