315453.jpg

DS/EN 16282-3:2016 Udstyr til erhvervskøkkener

Sider: 21
Sprog: Engelsk
Udgave: FORSLAG
Udgiver: Dansk Standard
Varenummer: dsfpren16282-3
Levering: Ikke på lager. Forventet leveringstid inden for 5-12 hverdage
FORSLAG
Udstyr til erhvervskøkkener - Komponenter til ventilation i erhvervskøkkener - Del 3: Køkken ventilationslofter - Design og sikkerhedskrav

Denne europæiske standard specificerer krav til konstruktion, udførelse og drift af køkkenemhætter, herunder teknisk sikkerhed, ergonomisk og hygiejniske egenskaber.

Denne europæiske standard gælder for ventilationsanlæg i storkøkkener, tilknyttede områder og andre anlæg, der forarbejder fødevarer til kommerciel brug. Køkkener og tilhørende områder er rum, hvor måltider er forberedt, hvor service og udstyr vaskes, rengøres og maden er gemt.

Denne europæiske standard gælder ikke for køkkenemhætter, der anvendes i køkkener til private.

En metode til kontrol af hver krav er også angivet. Medmindre andet er angivet, skal kravene i denne standard kontrolleres ved hjælp af inspektion og/eller måling.

BEMÆRK Bemærk at der er mulighed for at der eksistere yderligere eller alternative nationale regler for installation, krav og eftersyn af komponenter, vedligeholdelse, drift.