Forhandling af IT-aftaler

Forhandling af IT-aftaler

Kategorier
Forfatter: Henrik Zangenberg
Sider: 160
Udgivelsesår: 2020
Udgiver: Oscar Ellingers Forlag
ISBN
9788797198605
Varenummer: dbk20010
Levering: Ikke på lager. Forventet leveringstid inden for 3-7 hverdage
- Hvordan man forstår og forhandler med teknologileverandører.

Der er meget på spil når it-aftaler forhandles. Forhandlingerne er komplekse og ofte er der en udtalt informations-asymmetri mellem kunden og leverandøren. I denne bog giver en af landets mest erfarne forhandlingsrådgivere, Henrik Zangenberg, en praktisk guide til hvordan du får succes med din it-forhandling.

DU FA°R:

- En indføring I forhandlingens grundbegreber og basal forhandlingsteori
- En indføring I it-forhandlingens særlige elementer
- En trin-for-trin guide til at udarbejde en forhandlingsstrategi
- En guide til håndtering af ubehagelige situationer og besværlige personer
- Detaljeret gennemgang af hvordan du ga°r til fire aftaletyper: driftsaftalen, vedligeholdelsesaftalen, softwareaftalen og udviklingsaftalen

Forhandling af it-aftaler er på en række områder anderledes end mange andre forhandlinger, og det er vigtigt at kende disse særlige områder, før man sætter sig ved forhandlingsbordet. I denne bog får du en generel guide til forhandling og fokus på de områder, der er specielle for it-forhandlingen.

OM FORFATTEREN:
Henrik Zangenberg er en af landets mest erfarne forhandlingsrådgivere. De seneste 25 år har han hjulpet en lang række af de største virksomheder og offentlige organisationer i Danmark, Sverige og Norge med forhandling af komplekse it-aftaler, og han har undervist over 500 kursister siden han i 2008 stiftede Zangenberg & Company. Virksomhedsgruppen omfatter i dag desuden benchmarkvirksomheden Zangenberg Analytics og researchvirksomheden Quarterly Analytics, der publicerer data og research, der kan anvendes i forhandlinger med it-leverandører.