178723.jpg

Håndbog i affaldsløsninger

Kategorier
Sider: 135
Udgivelsesår: 2010
Udgiver: KompetenceCenter Affald
ISBN
9788799190515
Varenummer: kca10001
Levering: Lagervare. Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage
Arkitekter og ingeniører glemmer affaldet på tegnebordet!

Al erfaring peger på at de fagpersoner, der projekterer byggeri ofte glemmer at tænke affaldet med i starten af tegnefasen.

Hensigten med Håndbog i affaldsløsninger er at sætte affaldsløsninger højere på dagsordenen i projekteringsfasen, ved at skabe et praktisk værktøj til projektering af affaldsløsninger i et ethvert bygge- eller renoveringsprojekt. Som journalist og forfatter Peter Olesen pointerer i sit forord, så glemmer man jo ikke faldstammer og toiletter, når man projekterer.

Bogen indeholder derfor en projekteringsguide, der redegør for grundprincipperne omkring planlægning af affaldsløsninger. Desuden er Håndbog i affaldsløsninger tænkt som en visuel inspirationskilde, der præsenterer bredden af affaldsløsninger på markedet i dag, samt fordele og ulemper i forhold til de visuelle og funktionelle krav, forbrugerne stiller. Bogen er opbygget som et opslagsværk, hvor læseren kan springe mellem afsnittene efter behov, og viser desuden en lang række nationale og internationale vellykkede eksempler.

Målgruppen for håndbogen er byggeriets fagfolk i bred forstand, dvs. ingeniører, arkitekter, konstruktører eller bygherrer, der har ansvaret for at vælge en affaldsløsning i et renoveringsprojekt eller nybyggeri.