Kapitalen - København under forvandling

Kapitalen - København under forvandling

Forfatter: Karsten Ifversen
Sider: 320
Sprog: Dansk
Udgivelsesår: 2019
Udgiver: Strandberg Publishing
ISBN
9788793604360
Varenummer: gyl19022
Levering: Ikke på lager. Forventet leveringstid inden for 3-7 hverdage
Kapitalen belyser med udgangspunkt i konkrete bygningsværker og byrum Københavns nyeste udvikling. Den diskuterer byens nye broer, Nørreport Station, Amagerbakke og nye byområder som Nordhavn, Havneholmen og Carlsberg Byen, samt større bygningsværker som Blox, Forskerboligerne og UCC.

København i forandring er skrevet af forfatter og arkitekturredaktør pa° Politiken, Karsten Ifversen, og er illustreret med nyoptagelser af arkitekturfotograf Jens Lindhe. Bogen rummer to spor en fotografisk udforskning af byen som den ses fra gaden i menneskers perspektiv og en tekst, der søger at fremdrage nogle tra°de gennem de seneste tilføjelser i byens væv. Gennem analyser af væsentlige nye bydele, bygninger og gaderum, spørger bogen, om København er ved at forandre sig grundlæggende og i sa° fald til hvad?

Karsten Ifversen er cand.mag., arkitekturredaktør ved Politiken og forfatter til flere bøger om byen arkitektur og design blandt andet Vibrationer med projekter tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter sammen med fotografen Jens Markus Lindhe, der er arkitekt m.a.a., arkitekturfotograf. Kapitlen er hans bogudgivelse nummer 100.