7438.jpg

Naturlig ventilation i erhvervsbygninger e-bog

Forfatter: Karl Terpager Andersen, Per Heiselberg, Søren Aggerholm
Sider: 118
Udgivelsesår: 2002
Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
ISBN
9788756312516
Varenummer: byban202e
PDF preview
Der er stor interesse for naturlig ventilation hos de projekterende, men samtidig usikkerhed om beregning og dimensionering, da projektering af naturlig ventilation er et forholdsvis nyt arbejdsområde. I denne anvisning behandler man principperne for naturlig ventilation, projekteringsmæssige forhold, valg af ventilationsåbninger, styring og automatik, ude- og indeklimaforhold samt beregning af ventilationsbehov og nødvendige åbningsarealer. Anvisningen giver det nødvendige grundlag for dimensionering af velfungerende og energibesparende naturlige ventilationsanlæg. To eksempler viser beregningsforløbet.

Læs venligst nedenstående før bestilling af din e-bog


 

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog 
Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

Digitale rettigheder
Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 70 12 06 00.

Vælger du at betale din e-bog med kreditkort, modtager du dit link til download i din ordrebekræftelse. Har du derimod valgt at betale pr. faktura, modtager du dit link til download, når vi har registreret din indbetaling.