347522.jpg

New Nordic Gardens - Scandinavian Landscape Design

Kategorier
Forfatter: Annika Zetterman
Sider: 288
Sprog: Engelsk
Udgivelsesår: 2017
udgiver: Thames & Hudson
ISBN
9780500519455
Varenummer: udl17070
Levering: Ikke på lager. Forventet leveringstid inden for 5-12 hverdage
Få mennesker har svært ved at fremkalde billeder af moderne skandinavisk design, hvis indflydelse i det forløbne århundrede er nået verden rundt.
Det er straks vanskeligere at forestille sig de rolige landskaber i de nordiske lande, der spænder fra Danmarks åbne vidder til de dramatiske bjerge og fjorde i Norge.
Disse fantastiske omgivelser kombineret med lange sommerdage og lysfattige vintre, skyggefulde omgivelser og tætte birkeskove, har givet mulighed for exceptionelt raffinerede eksempler på have- og landskabsdesign.

Bogens samling af haver er de bedste af sin slags, skabt løbet af det sidste årti. Organiseret i temaer, der indkapsler de skandinaviske landes specielle atmosfære og livsstil - Enkelhed, Stilhed, Skrøbelighed, Afstemthed, Modighed og Pleje - Hver have er præsenteret gennem billeder og tekster, der forklarer havens unikke aspekter og beskriver de særligt skandinaviske karakteristika.
Det tidløse nordiske design har sejret over hele verden gennem mange årtier. Nu er tiden kommet til at få kvaliteten af haver og landskaber frem i lyset.