378683.jpg

Power i projekter og portefølje 4. udg.

Kategorier
Forfattere: John Ryding Olsson, Niels Ahrengot og Mette Lindegaard Attrup
Sider: 466
Udgave: 4. udgave 2019
Udgivelsesår: 2013
Udgiver: DJØF Forlag
ISBN
9788757443967
Varenummer: dbk19011
Levering: Ikke på lager. Forventet leveringstid inden for 3-7 hverdage
4. udgave af Power i projekter og portefølje holder fortsat fast i den klassiske projektledelse og bogens opbygning, men kombinerer dette med de nye tendenser inden for følgende områder:

- Stigende kompleksitet i projekter: Her beskrives vilkårene for projektledelse i det sikre, det uvisse, det divergente og det kaotiske domæne.
- Skab effekt så hurtigt som muligt: Principperne i Minimum Viable Product introduceres. De gør det muligt for projektteamet hurtigt at validere løsninger og lære af kundernes feedback.
- Lederskab: Bogen sætter nyt fokus på projektlederen som leder, gennem Half Double-principperne, hvor projektejer er meget aktiv og tæt på projektet. Der introduceres også til 3. generations-teambuilding hvor gruppens kultur er i centrum.
- Projektmodenhed, programmer og agil porteføljeledelse: En dynamisk omverden øger kravene til organisationens projektmodenhed og en agil ledelse af projektporteføljen og programmer. Bogen introducerer principperne fra Managing Succesful Programmes og agil porteføljeledelse, hvor organisationens strategi nedbrydes i strategiske indsatsområder. Agil projektledelse belyses med udgangspunkt i principperne: Effekt, flow og lederskab.