Styrkebaseret ledelse 2. udgave

Styrkebaseret ledelse 2. udg.

Kategorier
Forfattere: Pernille Hippe Brun, Davis Cooperrider og Mikkel Ejsing
Sider: 360
Udgave: 2. udg., 2020
Udgivelsesår: 2010
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
ISBN
9788771585988
Varenummer: dbk20009
Levering: Ikke på lager. Forventet leveringstid inden for 3-7 hverdage
- Redskaber til at skabe effektive og sunde organisationer

Den styrkebaserede ledelsestilgang har vist sig at være en stærk metode til at skabe resultater, innovation og trivsel i alle typer organisationer. Formår ledere at bringe deres egne og medarbejdernes styrker og ressourcer optimalt i spil, opnås succes og vækst både menneskeligt og forretningsmæssigt.

Bogen præsenterer nogle af de mest efterspurgte konkrete ledelsesværktøjer fra den styrkebaserede tilgang til blandt andet udvikling af vision og strategi, teamudvikling, spørgeteknik, samtaler, gennemførelse af og opfølgning på interne analyser og målinger, konflikthåndtering, trivselsarbejde samt mødeafholdelse.

Styrkebaseret ledelse henvender sig til alle ledere med personaleansvar, der ønsker at skabe stærkere organisationer ved at rette fokus mod det, der giver medarbejderne styrke og succes i det daglige.

2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel. Med David Cooperrider, ophavsmanden bag Appreciative Inquiry, som medforfatter føres bogen ind i en større virksomheds- og samfundsmæssig dagsorden.