119498.jpg

Tegl 18: Overfladebehandling af nyt murværk e-bog

Kategorier
Serie: Tegl 18
Sider: 41
Udgivelsesår: 2003
Udgiver: Forlaget Tegl, MURO, Bygge- og Miljøteknik A/S, TI-Murværk
ISBN
9788788925074
Varenummer: murud018e
I perioder er det meget populært at overfladebehandle murværk og for at bidrage til, at arbejdet udføres i overensstemmelse med gældende regler og håndværksmæssige erfaringer, er Tegl 18 fra
1994 revideret, og der er tilføjet nye afsnit.

Indledningsvis gennemgås de generelle forhold, der gælder for behandlingsmetoderne, derefter beskrives den håndværksmæssige udførelse. Desuden er der tilføjet et afsnit om de overvejelser, man bør gøre sig i forbindelse med valg af behandling.
De klassiske overfladebehandlinger: vandskuring, sækkeskuring, filtsning og berapning samt pudsning indvendigt og udvendigt er, ligesom den udførlige beskrivelse af kalkning, ikke ændret nævneværdigt i forhold til tidligere, men et afsnit om en nyere form for behandling: tyndpuds med heldækkende lag er tilføjet.

Der sluttes af med et kapitel om de reglerne for CE-mærkning af byggevarer.

 

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog 
Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

Digitale rettigheder
Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 70 12 06 00.

Vælger du at betale din e-bog med kreditkort, modtager du dit link til download i din ordrebekræftelse. Har du derimod valgt at betale pr. faktura, modtager du dit link til download, når vi har registreret din indbetaling.