256450.jpg

Byggeriets faser og organisering e-bog

Kategorier
Forfatter: Torben Naldal
Udgivelsesår: 2006
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
sider: 47
ISBN
9788757125849
Varenummer: efs12002e
PDF preview
"Byggeriets faser og organisering" er en kortfattet, klar og lettilgængelig introduktion til, hvordan byggeriet er organiseret. Bogen beskriver faserne i byggeprojekter og hvordan man organiserer gængse entreprise- og samarbejdsformer, f.eks. fagentreprisen, partnering eller OPP. Samtidig beskriver bogen forholdet mellem byggeriets parter. Bogen kan bruges af såvel førstegangs-bygherren som til undervisning på ingeniør- og arkitektuddannelserne.

 

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog 
Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

Digitale rettigheder
Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 70 12 06 00.

Vælger du at betale din e-bog med kreditkort, modtager du dit link til download i din ordrebekræftelse. Har du derimod valgt at betale pr. faktura, modtager du dit link til download, når vi har registreret din indbetaling.