buildingSMART boost - nye arrangementer i november og december!

buildingSMART giver dig et boost

buildingSMART boost-arrangementerne har til formål at styrke byggebranchens digitale udvikling gennem dialog, erfaringsudveksling og videndeling.

På buildingSMART boost udforsker vi muligheder, risici og erfaringer i forbindelse med øget brug af digitale modeller, og kigger på de muligheder som integration af datamodeller og robotstyring medfører nu og i fremtiden.

Målet for buildingSMART boost er at holde dig fuldt opdateret med nyeste udviklinger og værktøjer inden for BIM- og buildingSMART-samfundet, samt at præsentere praktiske eksempler på anvendelse, som giver dig omsættelig viden med hjem.

Molio repræsenterer buildingSMART i Danmark, læs mere om buildingSMART her.

Har du input, spørgsmål eller andre henvendelser om buildingSMART boost, så kontakt udviklingskonsulent Bo Riisbjerg Thomsen på brt@molio.dk eller 44 89 06 22.

 

Se tidligere boost-webinarer:

buildingSMART

Øget produktivitet og minimeret risiko med OpenBIM

Webinaret stiller skarpt på øget produktivitet og hvordan du minimerer risici med OpenBIM. Du får eksempler på hvordan detaljerede BIM-modeller bidrager til både risikominimering og øget produktivitet i udførelsen (Afholdt 10. maj 2019).
buildingSMART

Nye standarder for BIM: DS/EN ISO 19650

Webinaret opdaterer dig med viden om to helt nye internationale standarder med fokus på organisering af det digitale samarbejde. Standarderne er lavet for at lette samarbejdet mellem byggeriets parter og er gode at kende, for at være en del af fremtidens digitale praksis (Afholdt 27. maj 2019).