Gratis webinarer og temadag om OpenBIM

buildingSMART giver dig et boost

buildingSMART boost-arrangementerne har til formål at styrke byggebranchens digitale udvikling gennem dialog, erfaringsudveksling og videndeling.

buildingSMART boost er et nyt tiltag fra Molio, som repræsenterer buildingSMART i Danmark.

Hvad er buildingSMART? Læs mere her

På buildingSMART boost udforsker vi muligheder, risici og erfaringer i forbindelse med øget brug af digitale modeller, og kigger på de muligheder som integration af datamodeller og robotstyring medfører nu og i fremtiden.

Målet for buildingSMART boost er at holde dig fuldt opdateret med nyeste udviklinger og værktøjer inden for BIM- og buildingSMART-samfundet, samt at præsentere praktiske eksempler på anvendelse som giver dig omsættelig viden med hjem.

Gratis optaktswebinarer

Op til hovedarrangementet buildingSMART boost (som afholdes både i HUSET Middelfart den 18. juni 2019 og i BLOXHUB, København den 19. juni 2019) inviterer vi dig til to gratis webinarer.

  • Det første stiller skarpt på øget produktivitet og hvordan du minimerer risici med OpenBIM. Her får du eksempler på hvordan detaljerede BIM-modeller bidrager til både risikominimering og øget produktivitet i udførelsen.
    Afholdt 10. maj 2019se webinaret her
     
  • Det andet opdaterer dig med viden om to helt nye internationale standarder med fokus på organisering af det digitale samarbejde. Standarderne er lavet for at lette samarbejdet mellem byggeriets parter og er gode at kende, for at være en del af fremtidens digitale praksis.
    Afholdes 27. maj 2019

Kontakt
Hvis du har input, spørgsmål eller andre henvendelser om buildingSMART boost, så kontakt udviklingskonsulent Bo Riisbjerg Thomsen på brt@molio.dk eller 44 89 06 22.

Find arrangementerne her: