Webinarer om Facility Management


Webinar: Hvor FM-moden er du og din virksomhed?

I løbet af 5 webinarer kommer du 360° om aktuelle temaer inden for Facilities Management. Du får hands-on input til aktuelle udfordringer samt inspiration og idéer til nye løsninger, så du kan løfte dine FM-opgaver endnu mere effektivt.

Webinarerne kan købes enkeltvist, eller du kan købe hele pakken. Køber du alle 5 webinarer samlet, betaler du kun for 4. 

Webinar FM - Tilstandsvurderinger

Lær hvordan du laver en tilstandsvurdering af ejendomme, der præcist dækker de behov, du har til budgetter og udførelse, og som kan bruges i den videre proces til fx udbud og analyse af ejendomme - på en enkel og effektiv måde.

Læs mere om webinaret her - dato for webinaret er på vej.

Webinar FM - Udbud af mindre vedligeholdelsesopgaver

Lær hvordan du kan udbyde små og mellemstore vedligeholdelsesopgaver, som fx maling af vinduer, pudsreparationer eller tagrenovering, så der opnås den laveste pris til den rette kvalitet, uden at du skal igennem et stort udbudsmateriale og en lang udbudsproces.

Læs mere om webinaret her

Webinar FM - Udbud af servicekontrakter

Få det bedste udbytte af serviceaftaler og rammeaftaler og få et kvalitetsstyringsværktøj, der giver effektiv kontraktadministration og samtidig den bedste aftale med leverandøren.

Læs mere om webinaret her

Webinar FM - Benchmarking

Lær hvordan du kan bruge benchmarking og nøgletal på en enkel og effektiv måde til at finde de områder i din ejendomsdrift, der kan optimeres, og hvordan du dokumenterer din effektivitet.

Læs mere om webinaret her

Webinar FM - Business case og Kommunikation

Lær hvordan du effektivt kan kommunikere til din ledelse så de både lytter og forstår dig og din idé.

Læs mere om webinaret her

Webinarafvikling

Alle webinarer afvikles live, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Webinaret vil blive optaget og du vil få tilsendt link til optagelsen efterfølgende.