Danske finalister til buildingSMART International Awards

Danske finalister til buildingSMART International Awards

På buildingSMART International Standards Summit, der løber af stablen i Beijing den 28.-31. oktober uddeles årets buildingSMART International Awards. I år er der fokus på openBIM og der er hele to danske projekter blandt finalisterne.

”DTU B310” af MT Højgaard og DTU, samt ”Automated Quality Control” af Copenhagen Airports er finalister til årets buildingSMART International Awards.

På årets udgave af buildingSMART International Awards er der fokus på, hvordan byggeriets parter anvender openBIM som en integreret del af deres projekter, og udover en samlet felt på 100 indstillinger er der udvalgt 12 finalister i 4 kategorier: Design, Construction (DTU B310), Operations and Maintenance (Automated Quality Control) og Professional and Student Research.

Den prestigefyldte pris uddeles i slutningen af oktober på buildingSMART International Standards Summit, der finder sted i Beijing.

Læs mere om årets finalister her

Nyt dansk buildingSMART Chapter
Aktuelt arbejder Molio på at styrke buildingSMART i Danmark i forbindelse med, at der skal udvikles et selvstændigt dansk Chapter, der skal erstatte det nuværende fællesnordiske Chapter.

Læs om baggrunden for udviklingen af det selvstændige danske Chapter her

IFC-guiden præsenteres på Molio konferencen

På Molio konferencen holder Thomas Graabæk, buildingSMART projektarbejder hos Molio, sammen med Nicklas Verdier Østergaard, ICT og BIM-manager hos SHL om IFC-guiden, der er skabt i samarbejde mellem buildingSMART, SHL, BIM Equity og Molio.

– Vores oplæg handler om IFC-guiden, som er skabt i samarbejde mellem buildingSMART, SHL, BIM Equity og Molio. Vi kan se på opmærksomheden, at IFC er noget rigtig mange aktører i byggebranchen er afhængige af, men samtidig også, at de synes, det er svært at forstå og arbejde med. IFC-guiden er vores spæde forsøg på at skabe noget forståelse og bringe nogle konkrete tips og tricks til alle dem, som arbejder med IFC, fortæller Thomas Graabæk.

Læs mere om Molio Konferencen her

Læs også: Fremtidens digitale byggeri er i fokus på årets Molio Konference