Anders Lehmann, keynote, Molio Konferencen 2019, partner i Implement Consulting Group

Digitale trusler og muligheder på årets Molio Konference

Der bliver stillet kritisk og skarpt ind på byggeriets digitale udvikling – og mangel på samme, når keynotespeaker Anders Lehmann fra Implement Consulting Group holder sit oplæg på årets Molio Konference, som afholdes tirsdag den 5. november.

I sit oplæg om digitalisering i byggeriet med undertitlen "trends, trusler og muligheder" vil Anders Lehmann, partner i Implement Consulting Group, forklare, hvor han gennem sine undersøgelser og erfaringer ser digitaliseringen bevæge sig hen i byggeriet.

Anders Lehmann vil pege på, hvilke grumme spillere der møver sig ind på markedet - og med hvilke midler de opererer. Han råber nemlig vagt i gevær for, at danske bygge-virksomheder skal rykke nu og ikke hænge fast i, at det er nok at kunne stave til BIM, hvis ikke man vil tromles ned udefra.

Anders Lehmann giver derfor også bud på, hvor og hvordan byggeriets virksomheder skal rykke. For mulighederne i det digitale byggeri er mange.

Keynote-oplægget kan opleves på Molio Konferencen på tirsdag den 5. november – læs mere her
 

Anders Lehmann, keynote, Molio Konferencen 2019, partner i Implement Consulting Group

Anders Lehmann er partner i Implement Consulting Group, og har i sin karriere arbejdet på tværs af en række projekttunge industrier med både køb, salg og selve anlægsarbejdet.

 

Implement Consulting Group er en konsulentvirksomhed med skandinaviske rødder inden for forandringsledelse med omkring 750 konsulenter på kontorer i København, Stockholm, Malmö, Oslo, Zürich og München.

Tilmeld nyhedsmail

Relaterede emner