Indsendelse af projekter til buildingSMART Awards er forlænget

Fristen for indsendelse af projekter til bS Awards er forlænget

På grund af den store efterspørgsel fra deltagerne ved topmødet i Dusseldorf forlænger buildingSMART fristen for indsendelse af projekter frem til 30. april 2019.

Den prestigefyldte pris buildingSMART International OpenBIM Awards kan stadig nå at blive din. Den internationale organisation har nemlig forlænget fristen for indsendelser af projekt-kandidater til 30. april 2019.

Prisen har til formål at anerkende og udbrede brugen af openBIM. Og prisen uddeles i to kategorier: industri og forskning. 

For hver af de to kategorier bliver tre finalister inviteret til at præsentere deres projekter på det internationale topmøde i Beijing den 29. oktober-1. november 2019.

Indsendte projekter skal demonstrere brugen af et eller flere buildingSMART-værktøjer eller -standarder. 

Juryen, som består af repræsentanter fra de forskellige buildingSMART-chapters, lægger vægt på den mest avancerede og innovative brug af openBIM, som viser interoperabilitet, samarbejde og brug af værktøjer og standarder.

– It’s an opportunity for companies to showcase their application of buildingSMART open standard solutions to current challenges of interoperability faced during collaborative project delivery or asset operations, udtaler Richard Petrie, Chief Executive, bSI.
 
Konkurrencen er åben for alle i hele verden, og det er ikke et krav at være medlem af buildingSMART.
  
Læs mere og indsend dit projekt her

 

Hvad er buildingSMART?

Mange har hørt om buildingSMART – og mange arbejder måske med standarderne fra buildingSMART uden at kende baggrunden. Men hvem og hvad er buildingSMART egentlig, og hvilke fordele giver det åbne samarbejde? Læs mere her

Danmark deltager i det internationale buildingSMART-samarbejde om BIM-standarder. Molio står for at koordinere buildingSMART-netværket i Danmark. Læs mere her