AEC Hackathon @ BLOXHUB i samarbejde med Molio

Hvordan kan vi hacke os ind i en bedre urban fremtid?

Kom og vær med til 2. omgang af AEC Hackathon @ BLOXHUB. AEC (Architecture, Engineering, Construction) Hackathon blev etableret for at give dem, der designer, bygger og vedligeholder vores byggerier, muligheden for at samarbejde med avancerede teknologier og dens udviklere og designere.

Til februar vil repræsentanter fra hele AEC-branchen arbejde tæt sammen på tværs af kompetencer for at løse tech-relaterede problemer inden for byggeri. Kom og vær med til at skabe fremtidens løsninger!

BLOXHUB og den internationale Hackathon-organisation, AEC Hackathon, inviterer dig til at deltage i AEC Hackathon @ BLOXHUB, som nu for andet år i træk afholdes i BLOX-bygningen.

AEC Hackathon afholdes i samarbejde med Molio og BIMobject samt støttepartnerne Build 4.0 og InnoBYG.

 • Hvornår: 21.–23. februar 2020
 • Hvor: BLOXHUB, København
 • Hvad: En unik mulighed for at løse de tech-problemer, vi møder i byggeriet, i samarbejde med folk fra andre virksomheder og fagområder.
 • Hvem: Omkring 150 deltagere som arbejder professionelt med byggeri og byudvikling, fx arkitekter, ingeniører, byggeledere, designere, tech-folk, forskere og studerende.

Læs mere her

Hvordan kan man deltage og forberede sig?

Du kan enten deltage individuelt, sammen med en kollega eller med en gruppe. Hvis du deltager med en gruppe, anbefales det, at du inddrager deltagere fra andre virksomheder.

Her er tre måder, du kan deltage på:

 1. Tag en udfordring med og pitch den for de andre deltagere, som så kan vælge at springe på og være med til at løse din udfordring.
   
 2. Du kan vælge at løse en af de udfordringer, som vi på forhånd definerer i samarbejde med vores partnere (fx. Molio eller Trafik-, Bygge-, og Boligstyrelsen). Du vil løbende kunne følge med i, hvilke udfordringer der kommer til på www.bloxhub.org.
   
 3. Kom som du er og tilslut dig en udfordring, som bliver pitchet, eller tilslut dig en udfordring som allerede er defineret. 

Du behøver altså ikke selv at have en udfordring med, men det kan stadig være en god idé at reflektere over, hvilke potentielle udfordringer, du kunne tænkte dig at være med til at løse INDEN kickoff.

Besøg den officielle side og få mere information

Book din billet til AEC Hackathon @ BLOXHUB her
 

Hvilke løsninger skabes der til AEC Hackathon?

Se tre eksempler på løsninger fra AEC Hackathon @ BLOXHUB
2019 her

Besøg AEC Hackatons YouTube kanal for mere inspiration her

Hvor kommer AEC Hackathon fra?

AEC (architecture, engineering, construction) Hackathon blev etableret for at give dem, der designer, bygger og vedligeholder vores byggerier, muligheden for at samarbejde på tværs med avancerede teknologier stillet til rådighed.

Find mere information om AEC Hackathon på www.aechackathon.com

 

Hent hele denne invitation som PDF

Tilmeld nyhedsmail