218302.jpg

Anlægsteknik - Materiel og udførelsesmetoder

Kategorier
Sider: 671
Udgave: 3. udg.
Udgivelsesår: 2011
Udgiver: Anlægsteknikforeningen i Danmark, Polyteknisk Forlag
ISBN
9788750210207
Varenummer: pof11001
Levering: Lagervare. Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage
Denne nye 3. udgave er en videreførelse af de tidligere udgaver og er primært skrevet for studerende ved de danske ingeniørhøjskoler og universiteter.

Hovedvægten ligger på planlægning og udførelse indenfor byggebranchen. Mange praktiske erfaringer er indsamlet og medtaget i bogen, hvilket gør bogen meget nyttig og bekvem at anvende for folk i branchen.

Af hensyn til studrende og ingeniører i praksis, der har brug for at finde frem til relevant faglitteratur, er hvert kapitel forsynet med en fyldig liste med litteraturhenvisninger.

Anlægsteknik er en serie på tre bind udgivet af Polyteknisk Forlag. Bøgerne er skrevet af en forfattergruppe fra Anlægsteknikforeningen - en landsdækkende forening for forskere og undervisere inden for faget anlægsteknik ved de danske ingeniørskoler, konstruktørskoler og universiteter.

Anlægsteknik 1 omhandler materiel og udførelsesmetoder i byggebranchen. Anlægsteknik 2 har hovedvægten på organisering, planlægning og projektøkonomi samt et omfattende appendix med ydelsesdata. Den sidste bog i serien (udkommet 2008) er en ajourført gennemgang af virksomhedsøkonomi i bygge- og anlægsvirksomheder.