122722.jpg

DS/EN 1995-1-1 + AC:2007 Eurocode 5 Del 1-1 e-bog

Forfattere: DS
Sider: 36
Udgivelsesår: 2008
Varenummer: dsen1995-1-1e
DS/EN 1995-1-1:2008 - Eurocode 5: Trækonstruktioner - Del 1-1: Generelt - Almindelige regler samt regler for bygningskonstruktioner

EN 1995-1-1 del 1 giver generelle dimensioneringsregler for trækonstruktioner sammen med særlige beregningsregler for bygninger. Nogle af emnerne som behandles er generel, projekteringsgrundlag, materialeegenskaber, holdbarhed. 

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog 
Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

Digitale rettigheder
Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 70 12 06 00.

Vælger du at betale din e-bog med kreditkort, modtager du dit link til download i din ordrebekræftelse. Har du derimod valgt at betale pr. faktura, modtager du dit link til download, når vi har registreret din indbetaling.