260173.jpg

Når arbejdstilsynet kommer

Sider: 48
Udgivelsesår: 2012
Udgiver: Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg
ISBN
9788777555435
Varenummer: arb12001
Levering: Ikke på lager. Forventet leveringstid inden for 3-7 hverdage
Arbejdstilsynet har både pligt og ret til at komme på virksomhederne og ledelsen bør derfor være forberedt på, hvilke forventninger og krav Arbejdstilsynet har til virksomhederne før, under og efter besøg, samt hvilke krav virksomheden og dens ledelse kan stille til Arbejdstilsynet.

Bogen beskriver de krav, Arbejdstilsynet kan stille til virksomhederne, og de rettigheder og pligter, virksomhederne har i relation til Arbejdstilsynet. Bogen henvender sig til både private og offentlige virksomheder.

Formålet med bogen er at forberede virksomheden på Arbejdstilsynets besøg ved at beskrive de tilsynsmetoder og reaktionsmuligheder, Arbejdstilsynet kan tage i anvendelse i kontrollen med virksomhedernes arbejdsmiljø.

Fagudtryk og begreber, der anvendes, men som ikke forklares undervejs i teksten, findes i ordforklaringen bagerst i bogen.

Bogen er udarbejdet af arbejdsmiljøchef i Dansk Arbejdsgiverforening Karoline Klaksvig, der har et indgående kendskab til arbejdsmiljøsystemet og arbejdsmiljølovgivningen.