Brand

Kravene til brandsikring ændrer sig hele tiden. Molio udbyder en række værktøjer, kurser og fagbøger, der sikrer dig adgang til den konkrete viden, du har brug for inden for brandsikring.

Branddata_1130

Branddata: Den hurtige vej til det samlede overblik

Branddata er en let tilgængelig brugerplatform, hvor der er lagt vægt på, at du som abonnent kan få et hurtigt overblik og dykke helt ned i den enkelte brandrelaterede paragraf eller den relevante DBI-vejledning. Køb et abonnement i dag og vær i gang i morgen.
BR18 og tilhørende vejledninger

Alle BR18-vejledninger om brand

Molio har samlet alle BR18-vejledningerne om brand i et samlet ringbind, som du enten kan købe for sig eller sammen med BR18 og de øvrige vejledninger til BR18. Med ringbindet følger et gratis serviceabonnement, der sikrer, at du automatisk får tilsendt alle fremtidige tillæg og opdateringer.
 Branddagene 2019

Branddagene: Stor to-dagskonference om brand

Branddagene er en stor, årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri, der løber over to dage. Konferencen udspringer af et styrket samarbejde mellem Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) og Molio.
Brand

Kurser om brand

Der er sket meget inden for brandsikring de senere år og regler, metoder, materialer og løsninger er under konstant udvikling. Se en oversigt over de kurser, som vedrører brandregler og brandsikring.
Branddata: Den nemme vej til gældende love og regler om brand og sikring

Bøger om brand

I Molios webshop kan du finde en lang række bøger om brand - primært danske standarder og SBi-vejledninger. Dem kan du finde en oversigt over her.

Molio Branddata: Lovstof og DBI-vejledninger om brandsikring

Beskæftiger du dig med brandsikring af byggeri, er der en række love, regler og DBI-vejledninger, som det er nødvendigt for dig at kende og have adgang til. Alle disse og meget mere har Molio i samarbejde med DBI udvalgt og struktureret for dig i produktet Molio Branddata.