Ledelse

I en dynamisk branche, bliver kravene til projektlederne mere komplekse med strengere krav til deres kompetencer. De skal øge produktiviteten gennem anvendelse af ny teknologi, nye juridiske regler og nye metoder. Derfor er det et must at have de rette redskaber og metoder, hvis et projekt skal blive en succes.

aarsta_jernbanebro.jpg

Ledelse i Hovedentrepriser

Hovedentrepriseformen er en af de mest spændende og benyttede entrepriseformer vi bruger i dag. Alligevel går det ofte galt, specielt i det samarbejde, der er nødvendigt for at gennemføre opgaven, når der skal udføres bygge- og anlægsopgaver. Læseren tages med i maskinrummet hele vejen fra hovedentreprisen er vundet og frem til 5-års gennemgang.
Vejen til succes i hovedentrepriser

Kursus: Vejen til succes i hovedentrepriser

Bogen, som danner grundlag for arrangementet, henvender sig til alle interessenter i hovedentrepriseprocessen og alle kan få gode indsigter til at udføre hovedentrepriser med succes.
Uddannelser

Alle kurser om ledelse

Byggebranchen bliver mere og mere komplekst, og der stilles strengere krav til projektlederne kompetencer. Her kan du finde oversigten over Molios kurser i projektledelse, der kan styrke dine kompetencer.
Fagbøger

Bøger om ledelse

Udfordringerne i byggeriet kræver særlige kompetencer inden for professionel projektledelse. Her kan du finde bøger, der kan guide dig til at blive en bedre projektleder.
Projektleder skal kigge indad

Gode projektledere kigger indad

Adfærdsanalyser. Personlighedsprofiler. Ikke ligefremt ord, som de fleste forbinder med den handlingsorienterede byggebranche. Og for mange i byggeriet er det fremmed at bruge tid på at kigge indad. Men det er faktisk et vigtigt redskab til projektlederen, hvis ønske er effektive projekter og godt samarbejde.
Hvor meget bureaukrati skal der være i projekter?

Hvor meget bureaukrati skal der være i projekter?

I den almindelige litteratur og i certificeringerne i projektledelse (PMP, PRINCE2®, PMI) er der omkring 100 forskellige formularer og redskaber, der kan komme i anvendelse og én projektleder – men hvilke formularer og redskaber er tidsspilde? Og hvad giver værdi?