Om Molio Kurser

Molio har stor erfaring med udvikling af kurser, konferencer og uddannelser til byggebranchen og har altid et stort, alsidigt og spændende udbud for hele branchen.

Molios kursusaktiviteter udvikles i samarbejde med byggeriets praktikere, virksomheder, store organisationer og vidensinstitutioner.

Vores dedikerede medarbejdere sørger for, at du:

  • Får den nyeste og vigtigste viden, så du forbliver konkurrencedygtig i netop dit fag
  • Møder håndplukkede undervisere, som har både fagligheden og formidlingsevnen i orden
  • Får værktøjer med hjem, som du kan bruge i praksis
  • Oplever en professionel service og administration fra start til slut.

Vi udvikler løbende kurser, konferencer og uddannelser. Alle kurser, konferencer og uddannelser evalueres af vores deltagere og undervisere. Det betyder, at vores udbud altid er fuldt opdateret, aktuelt og i høj kvalitet.

Se alle vores kurser her


Praktiske informationer

 

Kontakt til Molio

Hos Molio tager vi vores forholdsregler ang. coronasmitte. Vi skal passe på hinanden. Derfor holder kursusafdelingen midlertidigt lukket fra 18. marts til og med 13. april 2020. Men du kan naturligvis altid få kontakt med Molio. Vores telefonsupport holder åbent i hverdage mellem klokken 9-16 og fredag 9-15 på tlf. 70 12 06 00. Desuden kan vi kontaktes på molio@molio.dk

Særlige tiltag pga. coronavirus/COVID-19

Hos Molio Kurser følger vi hele udviklingen omkring corona tæt, og vi retter os naturligvis efter myndighedernes anvisninger og retningslinjer. 

Læs hvordan du skal forholde dig, hvis du skal på kursus, her.


Tilmelding
Du kan tilmelde dig både kurser, konferencer og stort set alle Molios uddannelser via vores webshop. Alternativt kan du sende en e-mail til molio@molio.dk eller ringe til os på 70 12 06 00.

Overnatning
Det fremgår af kursusbeskrivelsen, om kurset er med overnatning. Overnatning i Middelfart foregår som udgangspunkt på enkeltværelser på vores eget kursuscenter HUSET, Hindsgavl Allé 2, Middelfart.

Salgsbetingelser
Du finder Molios generelle salgsbetingelser, som også indeholder alt, hvad du bør vide om tilmelding, afmelding, aflysning og betaling her.

Vigtig information om materialer
I Molio går vi ind for bæredygtighed og tænker på miljøet. Derfor udleverer vi som udgangspunkt kun undervisningsmaterialer digitalt. Læs mere om kursusmaterialer.

Se også vores FAQ, som giver svar på det meste, men har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Molio på tlf. 70 12 06 00 eller via e-mail kurser@molio.dk

Vi sidder klar ved telefonen fra mandag til torsdag kl. 9-16, samt fredag kl. 9-15. Du er også velkommen til at benytte vores chatfunktion.