Strategi for digitalisering af byggeriet skal gøres til handling

Strategi for digitalisering af byggeriet skal gøres til handling

BLOXHUB, Molio – Byggeriets Videnscenter, InnoByg – BUILD 4.0 og Dansk Byggeri inviterer til temamøde om det digitale byggeris næste skridt.

Transport-, bygnings- og boligministeren udsendte i slutningen af januar et udspil til ny strategi for det digitale byggeri.

Ministerens strategi kan være et fint afsæt for nye initiativer og etablering af et mere forpligtende handlingsorienteret samarbejde i branchen. Men hvordan omsætter vi strategien til handling, der reelt flytter digitaliseringsniveauet i branchen?

Tirsdag den 7. maj 2019 samles interessenter, der vil være med til at løfte byggeriets digitale samarbejde og gerne tage forpligtende ejerskab på initiativer, der kan understøtte den videre udvikling, i BLOXHUB, Fæstningens Materialgård.

Temamødet stiller skarpt på implementeringsplanen og forankringen af regeringens strategi for det digitale byggeri, og en paneldebat, hvor bl.a. Molios nye administrerende direktør, Christina Hvid, sidder med, vil diskutere, hvordan vi løfter digitaliseringsniveauet i byggeriet og hvem der skal tage ejerskab på den fortsatte udvikling.

Se hele programmet her

Tid og sted

Tirsdag den 7. maj 2019, kl. 14.00 - 16.30

BLOXHUB, Fæstningens Materialgård,

Frederiksholms Kanal 30, Indgang A6,

1220 København K

Tilmeld dig her