Nyhed fra Byggedata: Inspirationskatalog fra Bygningsfornyelsen

Inspirationskatalog fra Bygningsfornyelsen

Nyhed fra Byggedata: Et nyt inspirationskatalog fra Københavns Kommune præsenterer en række løsninger på konkrete bæredygtige renoveringsprojekter.

Gennem de senere år har Københavns Kommune iværksat en række demonstrationsprojekter. Målet har været at udvikle og udbrede bæredygtige, innovative løsninger i forbindelse med renoveringsarbejder i den eksisterende boligmasse.

Hvordan kan lejligheder arealoptimeres, ved eksempelvis at inddrage køkkentrappen til lejlighedsarealet?

Eller hvordan kan en ejendom reducere sine energiudgifter med solceller eller ekstra isolering?

I publikation præsenteres et udvalg af de nye bæredygtige løsninger, der er udviklet og afprøvet i forbindelse med de senere års demonstrationsprojekter i byfornyelsen.

Der er lagt vægt på, at de nye bæredygtige løsninger skal være skalerbare dvs. at de i princippet kan overføres til andre renoveringsprojekter efter eventuelle tilpasninger. 

Find kataloget her

 

Gå ikke glip af vigtig viden

Molio Byggedata er et professionelt søgeværktøj, der er dybt forankret i hele byggebranchen.
 

Det bruges af både projekterende rådgivere, bygherrer, konstruktører og mange andre, der har brug for at holde sig opdateret på lovområdet uden at spilde en masse tid på informationssøgning.
 

Byggedatas redaktion indsamler, sorterer, indarbejder og præsenterer al byggeriets lovstof og øvrige relevante dokumenter og publikationer. 
 

Se mere om Byggedata

Tilmeld nyhedsmail