Om Molio Kurser

Molio har stor erfaring med udvikling af kurser til byggebranchen og har altid et alsidigt og spændende udbud af kurser og uddannelser at vælge imellem.

Molios kurser udvikles i samarbejde med byggeriets store organisationer og vidensinstitutioner. Alle vores kurser og uddannelser evalueres af vores deltagere og vi reviderer og forbedrer indholdet løbende, så det altid er opdateret og i høj kvalitet.

Vores dedikerede medarbejdere, sørger for at du:

  • Får den nyeste og vigtigste viden, så du forbliver konkurrencedygtig i netop dit fag
  • Møder håndplukkede undervisere, som har både fagligheden og formidlingsevnen i orden
  • Får værktøjer med hjem, som du kan bruge i praksis
  • Oplever en professionel service og administration fra start til slut.

Se alle vores kurser her


Praktiske informationer


Tilmelding
Du kan tilmelde dig både kurser, konferencer og stort set alle Molios uddannelser via vores webshop. Alternativt kan du sende en e-mail til kurser@molio.dk eller ringe til os på 70 12 06 00.

Overnatning
Det fremgår af kursusbeskrivelsen, om kurset er med overnatning. Kurser og uddannelser med overnatning i Middelfart foregår som udgangspunkt på enkeltværelser på vores eget kursuscenter HUSET, Hindsgavl Allé 2, Middelfart.

Salgsbetingelser
Du finder Molios generelle salgsbetingelser, som også indeholder alt, hvad du bør vide om tilmelding, afmelding, aflysning og betaling her.

Vigtig information om materialer
I Molio går vi ind for bæredygtighed og tænker på miljøet. Derfor udleverer vi som udgangspunkt kun undervisningsmaterialer digitalt. Læs mere om kursusmaterialer.

Se også vores FAQ, som giver svar på det meste, men har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Molio på tlf. 70 12 06 00 eller via e-mail kurser@molio.dk

Vi sidder klar ved telefonen fra mandag til torsdag kl. 9-16, samt fredag kl. 9-15. Du er også velkommen til at benytte vores chatfunktion.