Webinarer

Hold dig opdateret med ny viden, uanset hvor du befinder dig, med vores aktuelle webinarer.

Webinarer som supplement til fysiske kurser

Webinarer er en oplagt måde at få ny viden på og et godt supplement til Molios fysiske kurser. Med et webinar kan du få adgang til ny viden uanset hvor du måtte befinder dig i en travle hverdag. Vi oplever stor interesse for vores webinarer og udbyder løbende nye titler.

Molios webinarer hænger ofte sammen en af vores uddannelser, mens andre webinarer kan tages selvstændigt. Vores gratis webinarer kan derfor også være en god måde at få ny viden på, samtidig med at de giver få en introduktion til Molios uddannelser.

Se vores aktuelle webinarer

Læs mere om Molios uddannelser

Uddannelse er vigtig for bygherrer og bygherrerådgivere

Byggeriets projektlederuddannelse

På Byggeriets projektlederuddannelse bliver du undervist af branchens førende eksperter og introduceret til den nyeste forskning i ledelse af projekter. Udgangspunktet er dig og din personlighed, og hvilken betydning den har for din rolle som projektleder.
Byggeøkonomi

Byggeøkonomi

Uddannelsen i byggeøkonomi er for dem, der ikke ønsker at tage en længerevarende økonomiuddannelse, men som alligevel arbejder med økonomi og gerne vil lære økonomistyring gennem alle byggeriets faser – og helt fra bunden.
Opdateringskursus for IKT-koordinatorer og -ledere

IKT-koordinator og -leder

Med denne uddannelse rustes du til at kunne koordinere alle nødvendige IKT-ydelser i byggesagen, så du effektivt kan styre dine IKT-projekter med gode resultater, lav risiko og iht. alle gældende krav og bekendtgørelser.