Webinarer

Hold dig opdateret med ny viden, uanset hvor du befinder dig, med Molios aktuelle webinarer.

Et godt supplement til fysiske kurser

Webinarer er en oplagt måde at få ny viden på og et godt supplement til Molios fysiske kurser. Med et webinar kan du få adgang til ny viden uanset hvor du måtte befinde dig. Vi oplever stor interesse for vores webinarer og udbyder løbende nye titler.

Molios webinarer hænger ofte sammen en af vores uddannelser, mens andre webinarer kan tages selvstændigt. Et gratis webinar kan derfor også være en god måde at få ny viden på, samtidig med at de giver få en introduktion til Molios uddannelser.

Med Molio får du viden, du kan regne med

webinar projektlederuddannelse

Webinar

Webinarer er en oplagt måde at få ny viden på og et godt supplement til Molios fysiske kurser. Med et webinar kan du få adgang til ny viden uanset hvor du måtte befinde dig. Vi oplever stor interesse for vores webinarer og udbyder løbende nye titler.

Vi har samlet flere af vores populære webinarer her. Se med - det er gratis.
Lederuddannelse for byggeriet

Byggeriets Projektlederuddannelse

På uddannelsen bliver du undervist af branchens førende eksperter og introduceret til den nyeste forskning i ledelse af projekter. Udgangspunktet er dig og din personlighed, og hvilken betydning den har for din rolle som projektleder.
Facilities Management - Planlægning og indkøb

Facility Manager

Facilities management er et område i rivende udvikling. Der er derfor brug for et kompetenceløft i FM-organisationer, der sikrer det bedst mulige beslutningsgrundlag og de mest hensigtsmæssige løsninger for såvel virksomhed som medarbejdere.
IKT-koordinator og -leder

IKT-koordinator og -leder

Med denne uddannelse rustes du til at kunne koordinere alle nødvendige IKT-ydelser i byggesagen, så du effektivt kan styre dine IKT-projekter med gode resultater, lav risiko og iht. alle gældende krav og bekendtgørelser.