Branddagene

Kom til årets Branddage 2020
 Branddagene 2019

DBI og Molio følger op på de sidste års succeser og afholder endnu en fælles konference Branddagene for byggeriets aktører. Konferencen tager afsæt i de nyeste reguleringer af brandregler, og går i dybden med hvilken effekt de har i praksis.

Konferencen løber over to dage hhv. den 29.-30. oktober 2020 i HUSET Middelfart og den 27.-28. oktober 2020 hos DBI i Hvidovre. 

Indhold og formål

På Branddagene 2020 får du overblik over de nye brandkrav og vejledninger, der danner grundlag for fremtidens brandsikring af byggeri i Danmark. 

Branddagene er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. 

 

Målgruppe og forudsætninger

Konferencen henvender sig til arkitekter, konstruktører og ingeniører som arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner, undervisere ved tekniske læreanstalter, samt byggesagsbehandlere der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.
 

Tilmelding til Branddagene 2020 i Hvidovre

Branddagene 2019 afholdes i Hvidovre på følgende datoer:

26. oktober 2019 kl. 9.30-16.00
27. oktober 2019 kl. 9.30-15.00

Du kan tilmelde dig her 

Vil du være udstiller på Branddagene 2020?

På Branddagene 2020 tilbyder vi dig en unik mulighed for at få eksponeret din virksomhed og dine produkter over for potentielle kunder og samarbejdspartnere i branchen via en stand.


Udstillerstand
Udstillerstanden placeres altid i tilknytning til konferencesalen, og i programmet indlægges der pauser, så der er tid til at I kan få en god snak med jeres kommende kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt os for nærmere information.

 

Baggrund

Branddagene er en årligt tilbagevendende konference om brandsikring af byggeri. Konferencen udspringer af et samarbejde mellem Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI) og Molio - Byggeriets Videnscenter.

God brandsikring er ikke kun kendskab til hvilke funktionskrav der er gældende, fx hvilke funktionskrav der stilles til det bærende og stabiliserende hovedsystem for et højt hus. God brandsikring er også at forstå hvilke bygningsdele og konstruktionsopbygninger der rent faktisk indgår i dette system. Først da ved man om bygningen imødekommer de stillede brandkrav.

God brandsikring skal sikre at personer i en bygning ikke kommer til skade i tilfælde af brand. Det krav der gælder både for de personer der er i bygningen, og for de redningsfolk der skal redde bevægelseshæmmede ud og efterfølgende skal slukke branden. Derfor forudsætter god brandsikring at der er overensstemmelse med de byggetekniske forhold, hvordan bygningen anvendes og hvor gode redningsberedskabets indsatsmuligheder er.

Vores kursister siger
  • "Godt med input fra nyste problemstillinger vedr. batteriladestandere, elbiler, batteribank i bygninger, idet der er meget relevant grundet den tid vi går ind i."
  • "Indlæg fra Træinformation var rigtig godt, med ny vider og materiale som vi kan bruge 1:1 i hverdagen."
  • "Et rigtig godt indlæg vedr. indsatstaktisk traditionelt byggeri. Gode faglige præsentationer fra leverandører og et godt oplæg vedr. facader."
  • "Indlægget fra John Briggs viste hvor kompleks brand er, og at det er vigtigt med forebyggelse og planlægning."
  • "Relevante emner. Der var tid til netværk med kollegaer og samarbejdspartnere."
  • "Gode emner, og godt netværks område. Der var afklaringer for certificeringsordningen."
  • "Det er gode emner, som er spændende. Det er muligt at stille spørgsmål, således at der kan være en debat. Kompetente foredragsholdere."
  • "Foredragsholderne måde og formidlede regler og deres erfaringer omkring emnerne."
Vigtige informationer

Netværksmiddag
I tilknytning til konferencen i Middelfart afholdes en netværksmiddag med 3-retters menu inkl. ½ flaske vin, som du er meget velkommen til at tilmelde dig. Prisen for netværksmiddagen er 400 kr. (ekskl. moms) og skal bookes hos Molio Kurser ved tilmelding.

Overnatning
Det er muligt at bestille overnatning i forbindelse med konferencen i HUSET Middelfart. Prisen for overnatning i enkeltværelse i HUSET er 540 kr. (ekskl. moms) og skal bookes hos Molio Kurser ved tilmelding. 

Sponsorat eller leje af stand
Ønsker du at være medsponsor for konferencen eller at leje en stand, så kontakt os på 70 12 06 00 eller på kurser@molio.dk for at høre mere om dine muligheder. 

Vigtig information om materialer
Klik og læs om vores digitale kursusmateriale.

Yderligere information
Klik og læs om tilmelding, ordrebekræftelse, overnatning, afmeldingsregler, betaling, aflysning etc.

 

Dag 1
09:00 - 09:30
Registrering - og morgenmad
09:30 - 12:00
Undervisning

Program er under udarbejdelse

12:00 - 13:00
Frokost
13:00 - 16:00
Undervisning

Program er under udarbejdelse

Dag 2
09:00 - 09:30
Morgenmad
09:30 - 12:00
Undervisning

Program er under udarbejdelse

12:00 - 13:00
Frokost
13:00 - 15:15
Undervisning

Program er under udarbejdelse

15:15
Konferencen slutter - på gensyn

Molio og DBI forbeholder sig ret til ændringer.