Byggeteknisk køberrådgivning

Faldgruber og muligheder
Byggeteknisk køberrådgivning

Kurset har ingen aktuelle datoer. Skriv til kurser@molio.dk hvis du er interesseret i at blive kontaktet når der kommer nye datoer.
På basis af praktiske eksempler, teori og konkrete tjeklister gives stærkt indblik i, hvor og hvordan man, som byggeteknisk rådgiver kan gøre en forskel i en hushandel.

Indhold og formål

Kurset har sit afsæt i praktiske situationer, hvor der gives eksempler på, hvor rådgivningen er gået galt, men tillige situationer, hvor rådgivningen har gjort en forskel, samt hvilke værktøjer der lå til grund for succesen.

Der vil på kurset gennemgås tjeklister, så du som byggeteknisk køberrådgiver føler dig godt klædt på. Vi går særligt i dybden med følgende emner:

 • Hvad er teknisk køberrådgivning?
 • Ansvar for en teknisk køberrådgiver
 • Vurdering af tilstandsrapport
 • Vurdering af retspraksis
 • Vurdering af andet teknisk materiale
 • Vurdering af forsikringsdækning
 • Betydningen af teknisk køberrådgivning for købers eget ansvar?
Udbytte

Du får et godt indblik i, hvordan man som byggeteknisk rådgiver kan gøre en forskel i en hushandel. Derudover får du en indsigt i nuværende retspraksis inden for feltet, herunder med fokus på ansvar, byggesager og forsikring.

Målgruppe og forudsætninger

Kurset vil særligt henvende sig til byggetekniske rådgivere samt andre der har med køberrådgivning at gøre til dagligt.

Gennemgangen af indholdet vil dermed have sit afsæt i, at man på nuværende tidspunkt har en vis forståelse for samspillet mellem parterne i en købsproces.

Undervisere
Simon Heising
Simon Heising
Advokat
Nexus Advokater
https://huset-middelfart.dk/find-vej/
Marie Schou
Advokatfuldmægtig
Nexus Advokater
Søren Ahlgren Mortensen
Søren Ahlgren Mortensen
Forsikringsekspert
Din Forsikringsekspert
Baggrund

Et huskøb er for mange en stor ting i livet, hvorfor det helst skal være en god oplevelse både inden og efter overtagelsesdagen.

I forbindelse med huskøbet kan der være mange forskellige aktører tilknyttet, hertil er der et stort fokus på inddragelse af juridisk bistand til at læse diverse dokumenter igennem, og da der i mange tilfælde foreligger en tilstandsrapport kan det virke ulogisk for køber, hvad den byggetekniske rådgiver egentlig kan tilbydes.

Vores kursister siger
 • "Der er mulighed for dialog, og indlægsholder er god til at komme med relevante eksempler fra det virkelige liv, hvilket fremmer forståelsen."
   
 • "Godt kursus med konkrete eksempler på afgørelser der kan relateres til."
   
 • "Sagligt, godt tempo og humor."
Vigtige informationer

Rabat
Tilmeld fire fra samme virksomhed samtidig og betal kun for tre. Gælder kun ved samtidig tilmelding og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Kursusbevis
Du får et kursusbevis når kurset er afsluttet.

Advokaters obligatoriske efteruddannelse
Dette kursus opfylder kvalitetskravene for advokaters efteruddannelse. Efter endt kursus udleverer vi på forlangende kursusbevis til brug for senere dokumentation. Vi gør opmærksom på, at kursusprogrammet skal gemmes sammen med kursusbeviset.

Vigtig information om materialer
Klik og læs om vores digitale kursusmateriale.

Yderligere information
Klik og læs om tilmelding, ordrebekræftelse, overnatning, afmeldingsregler, betaling, aflysning etc.

Molio forbeholder sig ret til ændringer.