Molio Konferencen 2019

Dato for 2020 er på vej - skriv til kurser@molio.dk og få besked når den er klar.
Molio Konferencen 2019

 

Du bliver effektivt opdateret på aktuelle udfordringer og løsninger ift. digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data i byggeriet. Vi har fokus på, hvad der giver dig værdi - og hvordan. Du får derfor viden, du kan bruge direkte på dit arbejde dagen efter konferencen.

 

Indhold og formål

Konferencens mål er videndeling og læring. Det er stedet, hvor du mødes med dem, der arbejder med det samme, som du gør, hvor der netværkes og hvor der udveksles ideer og viden. Med ligesindede, med frontløbere, med praktikere, med softwareudbydere etc.

 • Du får nyeste erfaringer inden for digitalisering og indblik i, hvor og hvordan informationsstrukturer, data og standarder kan skabe øget værdi for dig i byggeriet.
 • Du får præsenteret smarte løsninger, nye værktøjer og aktuelle cases / eksempler på anvendelse i praksis - der har det til fælles, at de alle sigter på at skabe værdi - især i forbindelse med digitalisering i byggeriet og digital transformation.
 • Du møder de personer, der arbejder stærkest på at gøre digitaliseringen så praktisk anvendelig som muligt - og også alle dem, der sidder med samme udfordringer, som dig selv.

Det plejer at være et tilløbsstykke med rigtigt fine evalueringer, der peger på vidensdelingen som et særligt stærkt element ved konferencen - og det er du som deltager med til at sørge for. Samtidig er du med til at præge den fremtidige fokus for arbejdet hos Molio - og netværket rundt om Molio.

Program (PDF)

Se det foreløbige program i PDF.

Målgruppe og forudsætninger

Konferencen er målrettet alle parter i byggeriet; udførende, producenter, leverandører, projekterende, rådgivere, byg- og driftsherre etc., der arbejder med digitalisering, standarder, informationsstrukturer og data i byggeriet.

Med andre ord hele netværket rundt om Molio.

Opbygning og udvikling

Konferencen indledes med en velkomst og en keynote-speaker og derefter køres videre i tre spor:

Det ene vil i år tage udgangspunkt i den strategi for digitalt byggeri der blev lanceret i foråret af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Styrelsen vil være til stede og give status - og som deltager vil du kunne byde ind.

Det andet spor vil fokusere på at præsentere og drøfte nye produkter fra Molio.

Det tredje spor viser en række spændende eksempler på, hvad der er gang i hos en række centrale aktører - relateret til digitalisering og Molio.

Der vil desuden være mulighed for at møde en række softwareproducenter. Disse har også midt på konferencedagen en "Softwaretime", hvor de leverer korte case-orienterede oplæg på de tre spor.

Konferencens udvikling er drevet af brugerne og praktikerne - det er denne kreds der peger på de mener, der kommer med i programmet. Det ruster dig til at være på forkant med og opdateret på netop de emner, som er udvalgt af praktikere, der arbejder med temaerne til dagligt.

Indlægsholdere
Anders Lehmann
Anders Lehmann
Partner
Implement
Christina Hvid, Adm. direktør i Molio - Byggeriets Videnscenter
Christina Hvid
Adm.dir.
Molio
Søren Spile
Søren Spile
Udviklingschef
Molio
August Schwensen
August Schwensen
Fuldmægtig
Center for Byggeri og Bolig - Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Kenneth Højbjerg
Kenneth Højbjerg
Department BIM Manager
COWI A/S
Allan Schiøtz
Allan Schiøtz
Projektleder
Molio
Tore Hvidegaard
Tore Hvidegaard
Adm. direktør, BIM rådgiver og arkitekt
3dbyggeri danmark ApS
Morten Hertz Knudsen
Morten Hertz Knudsen
Laser Scanning Manager
COWI
Gunnar Friborg
Gunnar Friborg
Produktchef
Molio
Thomas Graabæk
Thomas Graabæk
Projektmedarbejder
Molio
Nicklas Verdier Østergaard
Nicklas Verdier Østergaard
ICT & BIM Manager
SHL
Clars Danvold
Clars Danvold
Fagleder Digitalisering
Københavns Universitet
Michael Ørsted
Michael Ørsted
Afdelingsleder
Teknisk Videncenter i Københavns Lufthavne
Gita Monshizadeh
Gita Monshizadeh
Head of CAD/BIM department
Banedanmark
Rasmus Lynge Fuglsang
Rasmus Lynge Fuglsang
Ingeniør
Vejdirektoratet
Kim Streuli
Kim Streuli
Produktchef
Molio - Byggeriets Videnscenter
Maria Felsgård-Hansen
Maria Felsgård-Hansen
Netværksgruppeleder
InnoBYG
Torben Klitgaard
Torben Klitgaard
HUB Director
BLOXHUB
Michael Schwartz
Michael Schwartz
Sales Director
BIMobject AB
Erling R. Trudsø
Erling R. Trudsø
Seniorkonsulent
Dansk Standard
Carl Johan Fokdal Christensen
Carl Johan Fokdal Christensen
Projektleder
Bygherreforeningen
Anders With Kaas
Anders With Kaas
BIM Specialist
Årstiderne Arkitekter
Audunn Reynisson
Audunn Reynisson
Konstruktør / IKT Ansvarlig
CUBO Arkitekter
Overnatning og middag

Der er mulighed for at overnatte i HUSET Middelfart natten inden og natten efter konferencen.  HUSET Restaurant tilbyder også en særlig konference-middag:

2-retters-middag inkl. to genstande (vin/vand/øl) koster 350 kr. (ekskl. moms).

Kontakt HUSET Middelfart og book værelse og/eller konferencemiddag.

Rabat

4 for 3-rabat: Hvis I tilmelder jer 4 fra samme virksomhed, får I den fjerde deltager gratis med. Rabatter kan ikke kombineres.

Vil du være udstiller?

Vi arbejder på at finde plads til flere stande, så hvis du gerne vil høre nærmere om muligheden for at købe en stand til konferencen, kan du kontakte Lars Tangaa på lta@molio.dk.

Der vil igen i år, i lighed med de forgangne års bips- og Molio konferencer, være mulighed for at præsentere dine produkter relateret til dagens temaer. Se salgsprospektet her.

Det kan du gøre gennem at købe plads til stand ifm. konferencelokalerne og/eller ved at holde indlæg i "Softwaretimen". Du kommer i nærkontakt med masser af interessenter i branchen, så der plejer at være godt run på de ret få standpladser og i "Softwaretimen"

Udstillerne har de seneste år, hvor konferencen er blevet holdt i HUSET i Middelfart, været yderst tilfredse med standenes placering midt i mellem kursuslokalerne. Her ledes de mange deltagere gennem udstillingsområdet adskillige gange i løbet af dagen.

I år været så meget rift om stande og indlæg til "Softwaretimen", at alle pladser var solgt allerede i juni 2019.

Baggrund for konferencen

Molio konferencen er efterkommer af de tidligere bips konferencer, der altid har altid været gode til at inddrage og skabe netværk. Det fortsætter vi med og udvider ved at inddrage brugere og praktikere helt konkret i udviklingen.

Byggecentrum kommer med mange års erfaring med at udvikle og holde stærkt praksisorienterede konferencer med udgangspunkt i branchens aktuelle behov. Og med et kæmpe netværk, som også har spillet ind med bud på indhold.

"Sammen har vi derfor et stærkt udgangspunkt for at give dig konferencer, der både er dybt og bredt forankret i branchens udfordringer og ønsker – fokuserer på helt konkrete praktiske løsninger og værktøjer - og skaber rum for videndeling og læring." siger projektleder Lars Tangaa fra Molio.

Tidligere deltagere siger

2018

 • "Det var super fedt at Molio har zoomet ud og set på problemstillingerne udefra, uden at der er fokus på at Molio eller andre aktører skal løse disse. Fedt at problemstillingerne bliver synliggjort og, at synspunkter fra oplægsholdere og deltagerene giver godt indblik i, hvor vi skal bevæge os hen for at få løst disse problemer."
   
 • "Varigheden på ca. 30 minutter på de enkelte indlæg fungerede rigtig godt! Man fik et hurtigt og relevant indblik i muligheder og erfaringer. Det gjorde at oplægsholderne skulle være skarpe på hvad de  præsenterede og man kedede sig aldrig."

2017

 • "Status for IT i byggeriet blev dækket godt ved de mange relevante indlæg, både set fra bygherrens, fra arkitektens og ingeniørens samt fra entreprenørens behov."
   
 • "Som altid får man et indblik i den seneste udvikling vedr. standardisering og digitalisering af byggeriets aktører, både offentlige og private."
Vigtige informationer

Vigtig information om materialer
Klik og læs om vores digitale kursusmateriale.

Yderligere information
Klik og læs om tilmelding, ordrebekræftelse, overnatning, afmeldingsregler, betaling, aflysning etc.