Ny brugerflade til Molios IKT-værktøjer og beskrivelser

Ny brugerflade til Molios IKT-værktøjer og beskrivelser

Med den nye forside for Molio Anvisninger får brugerne meget bedre mulighed for at tilpasse brugergrænsefladen til deres egen arbejdssituation, ligesom de kan søge efter indhold på tværs af alle Molios digitale værktøjer.

Den 20. februar lancerer Molio en ny indgang (brugergrænseflade) til værktøjerne for Aftale og kommunikation, CAD og bygningsmodel og Beskrivelser på Anvisninger.Molio.dk.

Der er tale om en forside, hvor brugeren kan lave sin egen opsætning i forhold til fx de arbejdsopgaver, der skal udføres, den type virksomhed, der er tale om og de abonnementer, som virksomheden har hos Molio.

Opsætningen foregår ved at slå filtre til og fra, som man kender det fra shoppingsider, hoteltjenester og meget andet.

Mere målrettet søgning 

Filtrene kan kombineres med søgninger, der kigger helt ned på enkelte ord i alle Molios vejledninger og anvisninger m.v. samt i CCS klassifikation, egenskabsdatabase, begrebskatalog og buildingSMART Data Dictionary.

Når du klikker på et søgeresultat kommer du direkte til det relevante afsnit i de enkelte publikationer - eller til den rigtige post i fx CCS klassifikation eller buildingSMART Data Dictionary.

Samtidig med at der søges i værktøjerne, der hører til Molio Anvisninger, søges der også i Molios øvrige tilbud. Søger du fx på “vådrum” får du – udover at blive henvist til den side i Molios tegningsstandard, hvor der er symboler for inventar i vådrum – også overblik over indhold i Byggedata, et udbud af Molio kurser samt priser i Prisdata, der alle sammen har med vådrum at gøre.

Den nye forside bliver automatisk lagt ind som startside på anvisninger.molio.dk den 20. februar, så du skal ikke foretage dig noget ekstra for at få adgang til alle disse nye muligheder.