Ny vejledning: stil de rigtige IKT-krav

Ny vejledning: stil de rigtige IKT-krav

Hvilke krav får du som bygherre mest værdi af at stille i forbindelse med informationsleverancer i et byggeprojekt? Det spørgsmål bliver nu meget lettere at svare på, takket være en ny vejledning fra Molio: IKT-kravstillelse.

En ny vejledning fra Molio har set dagens lys, og den hjælper dig med at stille de IKT-krav som giver dig mest værdi.

Vejledningen har baggrund i en undersøgelse blandt IKT-erfarne byg- og driftsherrer, og den udfolder syv konkrete IKT-krav på en overskuelig og praktisk anvendelig måde. Bl.a. mangellister, kvalitetssikringsdokumentation og udbud med mængder.

Hør mere om vejledningen i dette interview med vejledningens projektleder Michael Schou fra PLH Arkitekter:

Præsentation af vejledningen

Som led i den nye Digitaliseringsstrategi fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har Bygherreforeningen udviklet Digitaliseringsguiden, som er fyldt med gode råd og tjeklister til digitale krav i udbud. 

Den 22. oktober lancerer Bygherreforeningen Digitaliseringsguiden ved et arrangement i København, og du kan ved samme lejlighed også få en introduktion til Molios vejledning IKT-kravstillelse.

Læs mere om arrangementet

Sådan får du fat i vejledningen

Hvis din virksomhed har abonnement på Molios værktøjer til Aftale og kommunikation, kan du hente vejledningen på Molio Anvisninger lige her.

Du kan læse mere om abonnementet Aftale og kommunikation og alle værktøjerne, der er inkluderet i abonnementet her.

Tilmeld nyhedsmail

Relaterede emner