buildingSMART_generel_info
Fotokredit
buildingSMART International

Nyt tiltag fra Molio: buildingSMART boost

buildingSMART boost er en fælles betegnelse for fysiske tema-arrangementer og webinarer der sætter fokus på digitalisering af byggebranchen. buildingSMART boost er et nyt initiativ fra Molio, der repræsenterer buildingSMART i Danmark.

Arrangementerne har til formål at styrke byggebranchens digitale udvikling gennem dialog, erfaringsudveksling og videndeling, og herigennem øge produktivitets- og værdiskabelse.

Arrangementerne afholdes både i Øst- og Vestdanmark og giver nyeste viden og erfaringer om IFC, BCF, IDM, OpenBIM etc., samt overblik over igangværende buildingSMART-projekter, og hvordan de kan hjælpe dig.

buildingSMART boost kigger også på de næste udviklingszoner inden for BIM og Build 4.0. 

Se her hvordan buildingSMART kan give dig et boost

Behov for videndeling har aldrig været større 

Moderator på buildingSMART boost-aktiviteterne er Morten Graven Bilde, der til daglig arbejder som Associeret Partner og BIM-specialist hos JUUL | FROST Arkitekter. Han har bidraget til udvikling af konceptet:

– Med det nuværende digitale niveau i byggebranchen, nærmer vi os et punkt, hvor vi har mulighed for at basere produktionen på komplette digitale modeller frem for 2-dimensionelle tegninger, som traditionelt set har udgjort kontrakt- og arbejdsgrundlaget i byggeriet. Derfor har behovet for videndeling og udvikling af åbne standarder aldrig været større, siger Morten Graven Bilde, og fortsætter:

– Det verdensomspændende udviklings- og videndelingsnetværk buildingSMART er den helt rigtige platform til at booste udviklingen i Danmark.

Håkon Reisvang

Keynote på buildingSMART boost:

Håkon Reisvang

Håkon Reisvang er civilingeniør og indehaver af virksomheden i4 Technology.

 

Han arbejder som projektleder og digitaliseringskonsulent med fokus på implementering af industri 4.0 i byggebranchen. Ydermere udvikler han fremtidens intelligente digitale tvillingplatform i samarbejde med en amerikansk virksomhed.

 

I indlægget ”Teknologisk fremsyn for byggebranchen” forklarer han, hvilke konsekvenser den eksponentielle vækst i informationsteknologi vil have, hvordan nye teknologier og koncepter er forbundet i én model, og hvordan dette vil påvirke projektering, opførelse og drift af bygninger, med fokus på implementering i den digitale tvilling.

Gratis optaktswebinarer til boost

Op til hovedarrangementet buildingSMART boost afholdes også to gratis webinarer:

buildingSMART boost Webinar 1
Stiller skarpt på øget produktivitet og hvordan du minimerer risici med OpenBIM. Her får du eksempler på hvordan detaljerede BIM-modeller bidrager til både risikominimering og øget produktivitet i udførelsen.
10. maj 2019
Læs mere og tilmeld dig her

buildingSMART boost Webinar 2
Opdaterer dig med viden om to helt nye internationale standarder med fokus på organisering af det digitale samarbejde. Standarderne er lavet for at lette samarbejdet mellem byggeriets parter og er gode at kende, for at være en del af fremtidens digitale praksis.
27. maj 2019
Læs mere og tilmeld dig her

buildingSMART boost
Tema: Det tegningsløse projekt

18. juni i HUSET Middelfart
19. juni BLOXHUB, København

Læs mere og tilmeld dig her