Ring på 70 12 06 00 og kom i gang med det samme

Gratis kig i Molio Prisdata

Brug Molio Prisdata og få samme fordel som over 3.000 andre virksomheder i byggeriet. Begynd med en gratis demo-adgang.

Få gratis demo-adgang

Hvor mange timer bruger medarbejderne i din virksomhed sammenlagt på at indsamle, bearbejde og ajourføre priser til fx overslagsberegninger og tilbud? Det er helt gratis og uforpligtende at få en demo-adgang til en eller flere af Molios prisdatabaser.

Du kan få en demo-adgang til det gratis kalkulationsprogram Sigma Browser, hvor abonnenter kun betaler for prisdatabaserne. I Sigma Browser overfører du de fundne priser til et regneark.

Har du brug for et kalkulationsprogram med flere funktioner, forhandler Molio desuden kalkulationsprogrammet Sigma i udgaverne Personal, Professional og Enterprise. Demo til disse er også gratis.

Der er fuld support i demo-perioden. Efter demo-perioden udløber dit demo-login automatisk, og du vil blive kontaktet af Molio for at få afdækket dit behov for at oprette et fast abonnement.

Du kan bestille en gratis demo med én eller flere af databaserne.

Ring til Molio 70 12 06 00 og kom i gang med det samme.

 

Vælg den rigtige prisdata

Hvilken database skal jeg vælge?

Prisdatabaserne er skræddersyet forskellige behov og sorteret i forskellige databaser til henholdsvis Nybyggeri, Renovering, Anlæg, Drift og Grønland.
Interesseret i Prisdata

Er du interesseret i at vide mere?

Arbejder du med prissætning, tilbudsgivning og overslagskalkulationer i byggeriet, så har du brug for priser, der afspejler virkeligheden. Bliv klogere på, hvad Prisdata kan gøre for dig og din virksomhed.
Prisdata brug tid

Case: Brug tiden på det, du tjener på

Hansens Tegnestue og Entreprenørfirma ApS er et levende eksempel på en lille virksomhed med stor aktivitet. Her er der ikke krisestemning, men ejeren Lars Hansen er også holdt op med at bruge oceaner af tid på beregning af tilbud, som han måske ikke vinder.