Prisdata

Alle, der arbejder med prissætning, tilbudsgivning og overslagskalkulationer i byggeriet, har brug for priser, der afspejler virkeligheden.

Alle, der laver kalkulationer, har brug for Molio Prisdata

Hvad enten du er håndværker, rådgiver, projekterende, myndighed eller forsikringsselskab har du brug for priser, du kan regne med. Med Molio Prisdata har vi gjort benarbejdet for dig og samlet priser ind og sorteret dem i prisdatabaserne Nybyggeri, Renovering, Anlæg, Drift og Grønland.

Hvorfor er Prisdata en fordel for dig:

  • Du sparer tid, idet du ikke selv behøver at indhente priser
  • Du får sikre priser, så dine tilbud holder. Priserne er beregnet ud fra forhandleres og producenters priser fratrukket rabat
  • Du får priser, hvor der er medregnet løn, sociale ydelser, leje af materiel osv.
  • Du får tusindvis af omhyggeligt, udarbejdede enhedspriser
  • Du får et driftsikkert, velafprøvet og anerkendt produkt.

Ring til Molio på 70 12 06 00 og f​​​​​å en gratis demo.

Brug Molio Prisdata

Brug Molio Prisdata

Har du allerede abonnement på Prisdata? Læs mere om hvordan du kommer godt igang med at bruge værktøjet.
Prisdata

Hvad koster Molio Prisdata?

Molio Prisdata udgiver både online prisdatabaser og trykte prisbøger, som du og din virksomhed kan sammensætte efter behov og arbejdsområder.
Prisdata

Prøv gratis i 14 dage

Ring til os på 70 12 06 00 og få en gratis prøveperiode på 14 dage på Molio Prisdata. Du kan være i gang på 10 minutter. Prøveperioden er uforpligtende, men du vil blive ringet op for at høre, om du er interesseret i et abonnement på den eller de databaser og bøger, der er relevante for dig.
Vælg den rigtige prisdata

Vælg den rigtige prisdata

Alle priserne er indhentet, samlet og sorteret i fem forskellige prisdata; Nybyggeri, Renovering, Anlæg, Drift og Grønland. Nybyggeri og Renovering udkommer både med priser på fagdele og på bygningsdele alt afhængig af, om du beregner tilbud på hele bygningsdele eller på disses bestanddele. Alle indeholder både brutto- og nettopriser.
Alternativ tekst

Definition: Fagdele eller bygningsdele?

Molio Prisdata opererer med priser på henholdsvis bygningsdele og fagdele. En bygningsdel er sammensat af flere fagdele. Hver fagdel kan indgå i forskelige sammenhænge og dermed være en del af mange forskellige bygningsdele. Fx kan bygningsdelen hulmur være udgjort af en kombination af fagdelene teglformur, mineraluldsisolering og betonbagmur.
Værktøj_Prisdata_CCskoder

Prisdata med CCS-koder styrker BIM

Arbejder du med BIM-projektering kan et abonnement på Molio Prisdata integrere overslagsberegninger fuldstændigt i din BIM-model. Årsagen er, at Molio har tilføjet CCS-koder til de mange bygningsdele.
Molio Prisdata

Gratis service: Byggeriets prisindeks

Som en gratis service til dit arbejde med tilbud og kalkulationer, kan du se en række indeks, så du fx kan estimere en fremskrivning af priserne i Molio Prisdata.
værktøj prisdata studerende

Er du studerende?

Som studerende på en byggefaglig uddannelse har du muligvis allerede en gratis adgang til Molio Prisdata gennem dit uddannelsessted. Kontakt dem og hør nærmere. Hvis dit uddannelsessted ikke har en adgang til prisdata, kan du sende en mail til molio@molio.dk. Skriv hvilket uddannelsessted, du kommer fra, og hvorfor du har behov for Molio Prisdata, derefter vil vi tage kontakt til dit uddannelsessted og forsøge at lave en abonnementsaftale med dem.
Molio Prisdatabaser - kom godt i gang
Kursus

Molio Prisdatabaser - kom godt i gang

Kom godt i gang med at bruge Molio Prisdata. Lær at bruge Prisdata og tilhørende Excel regneark.